Followers

Wednesday, October 31, 2012

Mungkin terjadi

kadang2 kita tidak menghargai cinta..kenapa?
sebab, kita belum merasai kehilangan dia ..

kadang2 kita rasai cinta dia, tapi masih tidak percaya..kenapa?
sebab, kita selalu fikir negatif tentang dia ..

kadang2 kita tak sedar hati kita betul2 menyanyangi dia, kenapa?
sebab, kita tunjuk ego taknak mengalah ..

hargai org yang sayangkan kita, sebab kita akan mencarinya bila dia tiada di sisi lagi ..




hargai saya sebelum saya benar2 melangkah pergi..sebab bila saya benar2 pergi, saya takkan berpusing kembali :'(



Wednesday, October 24, 2012

My bufday come again


Hari jadi ku telah tiba lagi .. sobb sobb 
tapi takde celebrate macam tahun lepas sebab dia nak simpan duit pegi Krabi beberapa hari selepas hari jadi aku..tapi takpe, tetap happy gak sebab dia hadiahkan cake walaupun kecik tapi tetap bermakna bagiku .. balik dari krabi baru laa dia bawa pegi makan kt KLCC & hadiahkan chocolate..hehe 
tq  bunny & love u 



 with him .. yellow color <3


yeahh dapat cake, tq so much sebab ingat tarikh lahir saya .. weee


 Balik dari KLCC terus dapat chocolate dari dia ... hehe sedap, sekejap je dah habis


Selain dari my bunny, kawan-kawan pun bagi hadiah juga, tq soooo much gorgessss ..dah lama tak dapat hadiah camni .. hehe



hadiah dari gorgesss aien nur farina 


1st time dpt bunga..tq sooo much syaza .. u look so beautiful 

Makan lagi

Cerita pasal makan lagi .. tapi kali ni giliran aku plak belanja my bunny makan .. selalu dia yang belanja, so untuk bagi fair, aku bawa dia makan kat Chili's at Citta Mall .. tak boleh selalu sgt makan kat tempat2 camni, nti tak sampai tgh bulan dah sengkek..dia lain laa memang cop duit .. hehehe




Antara menu yang kitaorang oder..nampak sedap kan



nice pic .. haha sempat lagi




candid pic