Followers

Friday, February 24, 2012

Comelnya Kami

kan bagus kalau dapat kembali ke zaman kanak-kanak dulu..masa umur baru nak masuk 5 6 tahun,muka kite masa tu comot jew..walaupun nampak comot orang tetap cakap comel biasa laa masa budak2 mmg comel jee..tapi skang ni bila dah meningkat dewasa, comot ckit je orang mesti ckp "eeeiiii pengotor laa dia ni" ..so untuk mengelakkan org mengutuk diri kite, sentiasala berada dalam keadaan yang bersih dan kemas,baru la nampak cun dan hensem .. ngeeee

masa zaman budak-budak dlu takde banyak masalah cam sekarang ni, banyak benda nak kena fikir..pasal duit la, pasal cinta la, pasal keje la, mcam2 lagi r, semua tu memeningkan kepala jew, lama2 otak pun sakit..dah kena tinggal kat tanjung rambutan hospital bahagia..tetapi setiap masalah yang datang tu pasti akan ada jalan penyelesaian, cuma kite kena berusaha tuk cari jln penyelesaian tersebut...



 tadaaaa ce tgk bawah...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
comel tak KAMI ?? hehehehe


muka kami sepesen jer, senyum nampak gigi.. org ckp muka sepesen ni jodoh kuat..hehe..harap2 laa hubungan kami kekal ke jinjang pelamin..amin
 tak sangka plak boleh ada pic yang hampir sama camni, mungkin tu yg dinamakan jodoh kot..(hehehe yeye jeeee)
.
.
.
.
.
.

Jeng Jeng Jeng .... 20 tahun kemudian ...


bila dah dewasa hilang kecomelan tu, tapi terselah kehenseman dan kecantikan kami kan kan kan >.< 

Dah beso-beso ni baru la pandai posing bergambar..dulu masa kecik suh ambik gambar penakut, malu laa konon, dah beso sampai kamera pun boleh rosak sbb penuh gambar sendiri je..posing bajet mengediksss plak tu..padahal yang mengedik lebih tu aku..hahaha..  

Wednesday, February 15, 2012

Dating with him

Tadaaa .. hari tu aku pegi jalan-jalan dgn si dia (sape lagi klu bukan AZAHARY) .. disebabkan tak tahu nak pegi mana, kitaorang pegilaaa membuang masa dekat Pavilion yang dekat Bukit Bintang tuuu
masa tgh jalan-jalan kat luar Pavilion, tiba-tiba aku nampak berderetan patung yang dilukis dengan pelbagai corak (cantik menarik ko memang debommmm .. hahaha) exited giler masa tu, rasa jakon plak sebab baru dapat sentuh and pegang patung tu secara dekat !! almaklumlaaa sebelum ni memerhati dari jauh..kecian betul..sob sob sob
Memang menarik sangat sebab corak pada setiap patung tu adalah lambang sesebuah negara, hampir seluruh dunia ada..best juga sbb dari sini kita dapat tahu wujudnya negara-negara tak tak pernah aku tahu sebelum ni,nampak sgt geografi aku teruk...ok lupakan pasal itu..hehe
Tanpa membuang masa dan dengan rasa kagum yang tak terkira, aku pun pe lagi posing la bersama-sama dengan patung yang pelbagai rupa tu, rasa cam nak bawak balik pun ada letak depan umah, nanti boleh jadi guard .. seperti biasa bila dah pegi tempat2 camni, rugi tak snap gambar, takde orang lain yg boleh disuruh melainkan aza .. hehe 
"tq awak sbb layan kerenah saya masa tu" love love u 


Comel kan patung-patung ni..ngee


Dia pun nak juga ambik gambar ngan patung ni..weee

 Haha ni kali ke-2 pegi sana..pasni tak pegi daa ckup 2x..

Oooppss kenapa ada gambar ber2 ni ? hehehe

Tuesday, February 14, 2012

I'm Back

Jeng Jeng Jeng !! tadaaaaa .. lama sgt tak update blog ni .. nak cakap bz takde la, tapi lebih kepada malas .. HAHAHA (gelak beso ko jahhh) 

walaupun dah sebulan masuk tahun baru, aku tetap nak wish HAPPY NEW YEAR .. adoii ketinggalan betul laa yati ni .. ngeeee

Tahun baru mesti ada azam baru kan, so azam aku tahun ni agak banyak .. tapi yang pasti aku nak "TERUS BERJAYA" perbaiki diri, jadi lebih baik dari sebelum tahun-tahun sebelumnya .. 




SELAMAT TAHUN 2012



Celebrate New Year With Family

1st time celebrate new year dgn abg & adik ku yg tercinta..selalu bila tiba new year mesti duk umah tgk bunga api dalam televisyen je .. so tahun ni, bawa diorg pegi KLCC tgk bunga api secara live.. walaupun terpaksa meredah jem yg teramat sgt, tapi aku tetap enjoy & happy .. love u all 





satu pic ni je yg ada bunga api..yang lain tak sempat nak ambik sbb buat video >.<


kami tiga beradik yg sangat cantik dan hensem .. weee

haha ni pun termasuk jgk laa, best friend abg ..