Followers

Thursday, January 10, 2013

Makan & Movie

Assalamualaikum semua ... 
Hari ahad pertama tahun 2013, aku and Aza the geng kuar dating ramai-ramai .. memang best sbb dah lama tak kuar sama-sama camni..Perjumpaan ramai-ramai ni untuk celebrate pengantin baru Syaza & Marzouk, lepas diorang diijabkabulkan, tak penah lagi kuar sama-sama..so kitaorang ambik kesempatan ni tuk celebrate pengantin baru ni and Ain@babyfire yg akan berangkat ke Paris this week tuk habiskan masa cuti dia selama sebulan kat Paris wahhhh bestnya!! (jgn lupa ole-ole tuk saya yaa.. hehehe). 

Seperti biasa, 1st aktiviti kuar mestilah pegi makan kan, so kitaorang semua makan dekat La Bodega, Pavillion .. hahaha masa diorang suggest makan dekat situ, aku agak keberatan ckit sebab makan kat situ memang mahal, lagi mahal dari TGIF .. tapi nasib laa boyfriend kepada emma yang sgt comel offer tuk belanja kitaorang semua.. ..semoga murah rezeki dia sebab belanja kitaorang semua makan, tima kasih BOB .. hehehe.. 



La Bodega, Pavillion 








gambar-gambar di atas ni antara menu yang sempat aku snap .. nak namakan menu ni memang dah tak ingat,berbelit-belit lidah menyembutnya,track mark aza "more eat TAPAS" hahaha .. kebanyakkan menu kat sini lebih kepada roti, banyak makanan Francis .. hurmmm takde laa sedap mana, sedap lagi makan kt Delicious harga pun lebih kurang sama, so next time makan kat sana pulak :)



 dari kiri Emma, hah ni laa awek dia kawan kitaorang semua, kecik molek je orangnya,comel .. hehe..sebelah cover ayu tu sape lagi kalau bukan aku..huhu...seterusnya aida, syaza & ain@babyfire..cun cun kan kami, cehhh pasan gtu :)





haha ni pic senyap-senyap yang aku ambik, sibuk dengan hp dia..depan-depan pun nak berwassap .. hehe sweet laa awak ni :)


ok lepas makan, kiorang wat aktiviti ke 2 tengok wayang .. asalnya nak karaoke tapi tak jadi sebab ramai yang taknak nyanyi .. so ambik keputusan tgk wayang .. cite yang paling best sampai tertido dalam wayang The Hobbit ..adoiii 3 jam lak tu, dah laaa tak berapa nak faham jalan cite dia ..  nak tak nak tgk jugaklaa, Bob juga yang belanja wayang .. time kasih sekali lagi yaaaa .. hehe



ok sebelum masuk wayang, seperti biasa snap picture ramai-ramai sebagai kenangan 




 ni picture mengedik sedikit, haha ala-ala model gtu ..ecehhh wahhhh 



 ain@babyfire & me .. ni laa sis yang banyak ajar aku nak bergaya .. thanks sgt2 sebab banyak bg tips pada adik awk yg mengada ni .. muahhhh 



Syaza & me .. pengantin baru, kecik moleh je orangnya 



Ni picture edit dari aida, thanks .. harap-harap kami akan berkawan sampai bila-bila..walaupun diorang ni asalnya kwn kepada aza, tapi gigurl ni sporting sangat-sangat sebab boleh terima aku yang penyegan silu ni sebagai kawan..



akhir sekali picture aku & dia 
thanks sebab spend time with me for that day .. nakal sgt awk ni, cakap tak dapat dtg, dah nak merajuk masa tu tapi last2 wat kejutan datang jugak .. 
happy with u aza :)

No comments:

Post a Comment