Followers

Wednesday, October 24, 2012

My bufday come again


Hari jadi ku telah tiba lagi .. sobb sobb 
tapi takde celebrate macam tahun lepas sebab dia nak simpan duit pegi Krabi beberapa hari selepas hari jadi aku..tapi takpe, tetap happy gak sebab dia hadiahkan cake walaupun kecik tapi tetap bermakna bagiku .. balik dari krabi baru laa dia bawa pegi makan kt KLCC & hadiahkan chocolate..hehe 
tq  bunny & love u 



 with him .. yellow color <3


yeahh dapat cake, tq so much sebab ingat tarikh lahir saya .. weee


 Balik dari KLCC terus dapat chocolate dari dia ... hehe sedap, sekejap je dah habis


Selain dari my bunny, kawan-kawan pun bagi hadiah juga, tq soooo much gorgessss ..dah lama tak dapat hadiah camni .. hehe



hadiah dari gorgesss aien nur farina 


1st time dpt bunga..tq sooo much syaza .. u look so beautiful 

No comments:

Post a Comment