Followers

Tuesday, February 14, 2012

I'm Back

Jeng Jeng Jeng !! tadaaaaa .. lama sgt tak update blog ni .. nak cakap bz takde la, tapi lebih kepada malas .. HAHAHA (gelak beso ko jahhh) 

walaupun dah sebulan masuk tahun baru, aku tetap nak wish HAPPY NEW YEAR .. adoii ketinggalan betul laa yati ni .. ngeeee

Tahun baru mesti ada azam baru kan, so azam aku tahun ni agak banyak .. tapi yang pasti aku nak "TERUS BERJAYA" perbaiki diri, jadi lebih baik dari sebelum tahun-tahun sebelumnya .. 




SELAMAT TAHUN 2012



Celebrate New Year With Family

1st time celebrate new year dgn abg & adik ku yg tercinta..selalu bila tiba new year mesti duk umah tgk bunga api dalam televisyen je .. so tahun ni, bawa diorg pegi KLCC tgk bunga api secara live.. walaupun terpaksa meredah jem yg teramat sgt, tapi aku tetap enjoy & happy .. love u all 





satu pic ni je yg ada bunga api..yang lain tak sempat nak ambik sbb buat video >.<


kami tiga beradik yg sangat cantik dan hensem .. weee

haha ni pun termasuk jgk laa, best friend abg .. 

No comments:

Post a Comment