Followers

Friday, October 7, 2011

Dating At The Curve

assalamualaikum ...
dah berkurun tak tulis blog .. lama gak la menyepikan diri sebab busy dengan keje ..
today nak kata free tak jugak, tapi malas nak buat keje sebenarnya .. hihihi
tak tahu nak story pe dalam blog ni, just nk update gambar je pun ...
3.10.2011 hari tu aku pergi curve tgk wayang with my mokk .. happy sgt sbb dah lama ktorg x kuar date sama2 ...masing-masing ada hal, so jarang dpt jumpa...kitaorang tgk movie cerita "Jonny English Reborn" ..menarik n kelakar giler cite tu ..pas tgk movie kiorang lepak kt Garden The Curve, just lepak minum jer, kebetulan plak my bff lulu barney n miera ada kat The Curve, so aku ajak diorang lepak kt sana sekali .. sepanjang lepak tu, kitaorang asyik bergambar jer .. maca

ni antara koleksi gambar kami






 with my mokk

 hot chocolate and soda blackcurrant .. simple but menarik ;)


No comments:

Post a Comment