Followers

Tuesday, September 13, 2011

Berhari raya with them

waahhhhhh hepi hepi hepi ... kami the geng dah ada group terbaru diberi nama "SENTAPERS" ... plik tapi unik, so jangan nak sentap2 sgt, mmg kena gosip nanti ...
dulu geng kami hanya ada 4 couple, skang dah ada 2 couple baru .. welcome the club, sila2 masuk .. hehehe
so lepas ni akan ada lebih banyak aktiviti bersama.. biar ramai asalkan meriah! (betul ke ayat ni?? ahh bantai je la .. hahaha)

sebenarnya aku nak cite pasal jalan2 raya, bukan nak story pasal group ni pun.. hehehe
saja nak letak pic2 yg ktorg ambik masa jalan2 kat taman layang-layang. Kitaorang pergi lepas diorang ni semua beraya kat rumah aku, thanks pada kwn2 politeknik yang sudi dtg beraya hari ahad lepas, ingatkan ckit rupanya hampir satu class dtg..penuh satu rumah .. maaf duit raya xde sbb korang semua dah beso gedabak .. haha













 ni la gambar2 yg diambik masa kt taman layang-layang. semua bajet cun n hensem je ni .. haha


sekian saja dari yatt a.k.a Ms Crisspico ♥♥♥

No comments:

Post a Comment