Followers

Tuesday, September 13, 2011

Berhari raya with them

waahhhhhh hepi hepi hepi ... kami the geng dah ada group terbaru diberi nama "SENTAPERS" ... plik tapi unik, so jangan nak sentap2 sgt, mmg kena gosip nanti ...
dulu geng kami hanya ada 4 couple, skang dah ada 2 couple baru .. welcome the club, sila2 masuk .. hehehe
so lepas ni akan ada lebih banyak aktiviti bersama.. biar ramai asalkan meriah! (betul ke ayat ni?? ahh bantai je la .. hahaha)

sebenarnya aku nak cite pasal jalan2 raya, bukan nak story pasal group ni pun.. hehehe
saja nak letak pic2 yg ktorg ambik masa jalan2 kat taman layang-layang. Kitaorang pergi lepas diorang ni semua beraya kat rumah aku, thanks pada kwn2 politeknik yang sudi dtg beraya hari ahad lepas, ingatkan ckit rupanya hampir satu class dtg..penuh satu rumah .. maaf duit raya xde sbb korang semua dah beso gedabak .. haha













 ni la gambar2 yg diambik masa kt taman layang-layang. semua bajet cun n hensem je ni .. haha


sekian saja dari yatt a.k.a Ms Crisspico ♥♥♥

Monday, September 12, 2011

My Bufday

yeahhhh akhirnya sampai juga tarikh keramat 10/09/2011 .. tarikh ni merupakan hari jadi ku yg ke ?? (hahaha umur dirahsiakan) . Thanks sangat2 pada si dia sbb celebrate my bufday and belanja kat T.G.I Fridays. Ni la bufday paling bermakna sbb terpaksa memalukan diri di hadapan orang ramai, mana taknya pas selesai makan je, pekerja2 TGI Fridays dtg kat meja ktorang bgthu "surprise", plik plak pe benda yg surprise nyerr, upanya diorang nak mengenakan bufday girl ni, disuruh berdiri atas kerusi and nyanyi satu lagu..malunya mmg tak boleh nak cakap la, pergghhhhh ramai gile yang tgk aku berdiri atas kerusi, dah macam artis plak (wahhh betul2 cam DIVA..hahaha) ... paling tak tahan bila diorang suruh wish and paksa kiss dia depan2 orang ramai, nak taknak terpaksa gak la kiss kt pipi dia (mahu tapi malu..ngeee).. yg dia ni plak, tak habis2 gelakkan aku, dah tu siap wat video record lagi! ( tunggulah giliran anda next year nti ) last sekali bila dah habis kena denda, pekerja2 kt situ nyanyikan lagu untuk bufday girl ni..waaahhhhh sonok2, rasa mcm princess plak..hahaha..then diorang bagi desert yg sgt comel ... tq semua sbb susah2 je wat benda ni semua ... thn depan tggula kedatangan DIVA ni lagi, mana tahu pasni kena berdiri atas meja plak ker .. hahaha

sampai bila2  takkan lupa kenangan kena berdiri atas kerusi ni, time sekolah dulu tak penah rasa kena berdiri atas kerusi, hah bila dah keje dah tua bangka baru merasai bagaimana perasaan orang kena berdiri atas kerusi, maluuuuuuu.. hahaha..

balik dari celebrate my bufday, paling teruk bila kena tahan dengan polis plak sbb cakap dalam telefon sambil drive..aii memang nasib la nak kena hari tu jugak..tapi atas budi bicara dan menggunakan skill kelembutan dari DIVA ni, akhirnya makhluk tuhan ni lepaskan aku dengan memberi nasihat "pasni jgn buat lagi"...tapi bukan free2 dia bg lepaskan, sebagai balasan kenalah bg no tel, siap kena interview plak tanya macam2..adoiii ni la polis gatai namanya ... takpelah dari kena buang duit RM300 bayar saman, bg je la no tel kat dia, nasib la hensem, cair sebentar ketika itu .. haha

to him :
thanks sgt2 sbb celebrate my bufday, mmg tak sangka akan kena camni, terharu sangat, kalau boleh sy nak plok je awak time tu (hihihi gatai plak)..sy hargai sangat segala yang awak wat tuk saya. I love u so much..saya harap perhubungan ni kekal selamanya ..

 Bufday Girl 

 Ni la desert cake dari TGI Fridays "so sweet"

 Celebration with him 

 with him azahary

haha ni la satu gambar yg plg memalukan, kena berdiri atas kerusi 

Tuesday, September 6, 2011

Yeahh Dah Raya ;)

SELAMAT HARI RAYA !!
yeahh dah penat berpuasa sebulan, now kite dah boleh melantak di siang hari .. ngeee
Tahun ni aku beraya di kampung Kedah.. wuuuuu sangat2 best sebab tak perlu nak bertungkus lumus wat keje dapur pagi2 raya coz dah ramai yang leh tolong watkan .. kihkihkih .. bangun tido jer, mandi bersiap terus g masjid, but sebelum tu beraya dulu dengan keluarga ku yang tercinta .. I LOVE MY FAMILY !!!

Walaupun hati terluka dengan seseorang time raya, aku tetap happy kan diri sebab raya tak boleh sedih2, hidup kena teruskan (ayattt coverr je ni .. kihkihkih) ... masa kat kampung, sebelum raya orang sibuk wat keje, aku sibuk duk men mercun ngan adik-adik sepupu sampai kena bising ngan mak2 sedara..hehe..tapi sok nak raya aku mintak maaf balik and mintak duit raya sekali.. kihkihkih ...  
K la sampai dicni saja story2 about raya 2011,akhir sekali maaf zahir batin dari Yati Sekeluarga .. huhu

ni koleksi gambar-gambar masa raya di kampung 








  bergambar sakan ngan adik-adik sepupu .. kami la kanak2 ribena tu.. yeahhh enjoy sangat !! 




Bergambar bersama family tercinta .. adik sayang semua !!






hah ni baru koleksi gambar aku ketika raya .. hehe