Followers

Tuesday, June 7, 2011

Tengok Movie

heloooo .. 
now nak story pasal movie yg aku baru tgk semalam .. ni last2 minit punya plan r, tiba2 je dia ajak pegi tgk movie kt The Curve..
kitaorang tgk movie yg baru kuar ni, cite X-Men First Class .. 
urmm nak komen ckit cite ni, bagi aku jalan cite agak menarik but tak de la gempak sgt, tak banyak aksi yg mencabar laaaa .. aku leh bagi 2 bintang je ... tak tahu la bagi korang yg dah tgk samada menarik atau tak, terpulang pada individu masing2 ... but aku mmg spoil, klu tahu la jalan cite dia camtu baik beli cd je, tgk kt rumah, lagi berbaloi, blh bedal tgk banyak kali sampai aku puas ! ... huhu 
pas tgk movie, ktorg pegi mkn mc'd kt area2 sana jgk, dekat kul 12.00 am baru balik rumah

No comments:

Post a Comment