Followers

Tuesday, April 26, 2011

1st Dinner

Ni nk cite pengalaman ak g dinner kt uitm s.alam..actly ak ikut bff ak lulu (Nurul Shafiza), dinner ni anjuran club D'marketers -sempena Malam Bersama Dekan pada 6/4/2011. Asalnya ak nk bg bju dinner kt lulu sbb dia pening xde bju nk pakai tuk g dinner mlm tu, last2 smua baju tu dia xnk sbb agak sexy ckit..Then ktorg g la shopping kt Tesco..Blik dri shopping, lulu ajak ak ikut dia g dinner tu, ak pun join jgk la, bkn sllu dpt g dinner lbh2 mknn lak sedap2, free lak tu..hehe 
Finally bju yg ak bwk tuk lulu, ak pakai sndri tuk dinner mlm tu...urmm seksi gak la, tp cover2 la mna yg ptt..hehe..mmg time tu make up bkn men lg, sllu ak make up x smpai 1 inci, tp mlm tu make up lbh dri 3 inci rasanya, perghhh mmg tebal gler..thanks kak nora tlg make up, cntik sgt..huhu
Sampai sn xde la segan sgt sbb ada gak membe2 ak yg satu poly dlu dkt majlis tu,tp plg best dpt usha mamat romeo yg agak hencem, tp sorg pun ak x mnt..haha
Pas mkn je ak terus cabut dlu sbb nk jumpa someone, ak biarkan lulu enjoy dgn kwn2 yg ln kt dinner (sowi lulu ak mmg nk cpt time tu..hehe) ... Pas jumpa dia, pe lg ak terus pecut blik umah sbb agak lewat dh gak la time tu, lbh kurg kul 1 a.m ak smpai umah, pe lg mak ak bsg la then trs rampas kunci kete..(ni la dialog antra ak n my mom) 


mak ckp "sok ko g keje nek bas"  dengan bangga 
ak jwb "xpe sok ponteng je keje"

hahaha..mmg btul2 ak poteng keje pg tu sbb mls nk nek bas, alsan ak bg kt bos, ak mc x sihat..
tu la sedikit sbnyk pengalaman ak g dinner sampai kete kna tarik dgn mak ak, 1st time kot kete sndri kena tarik dgn mak, "mak pasni adik x blik lewat lg k, sayang mak"  ;)

peringatan : jgn la blik lewat mlm sbb mak ayah akn risaukan keselamatan kite terutama bg perempuan. 

koleksi picture dinner mlm tu
              

tgh di make up ;)

ni la dia lulu (nurul shafiza) my BFF

  ini la classmate time study kt poli s.alam dlu

 ni la ak di malam dinner tu ;p

No comments:

Post a Comment